Onze Diensten

Timmerwerk

Raaijmakers Bouw- en Timmerwerken is maar liefst al 15 jaar gespecialiseerd in de bouw, met als resultaat: de beste service en de hoogste kwaliteit. Het stellen van hoge kwaliteitseisen aan zowel de werkwijze als het eindproduct heeft tot een grote tevredenheid bij de klant geleid wat natuurlijk één van de belangrijkste aspecten is in deze branche. Raaijmakers houdt zich bezig met allerlei soorten bouw- & timmerwerkzaamheden. U moet hierbij denken aan verbouwingen, nieuwbouw, interieurbouw en houten meubelen. Tevens kan je ook voor bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel bij ons terecht.

Verbouwen

Raaijmakers heeft inmiddels al vele jaren ervaring in verbouwen, renoveren en restaureren. Deze werkzaamheden worden met veel plezier,  passie en uiterste precizie door ons uitgevoerd.  

Wij kunnen het ons goed voorstellen, het huis waarin al jaren gewoond wordt of net aangekocht is wilt u mooi, passend, ruimer of moderner maken. Voor al jouw verbouwingswerkzaamheden ben je bij Raaijmakers Bouw- en Timmerwerken aan het juiste adres.

Meubels

Rob Raaijmakers maakt naast zijn bouw- en timmerwerkzaamheden ook houten meubelen op maat. Breed toepasbaar in woonkamer, op het werk, in de badkamer, keuken of slaapkamer.

Op basis van uw schets, ontwerp of omschrijving maken we een specificatie van de kosten én opties. Zo kiest u zelf wat u nodig heeft.

Projecten